Skriv en tekst her
ATTRAKTIV BELIGGENDHED
I BUSINESS PARK SKEJBY
BOOK DIT OPHOLD HER

athome apartments


athome apartments tilbyder velindrettede og komfortable lejligheder / pendlerværelse til alle, der har behov for en midlertidigt bolig i en kortere eller længere periode. 

Arbejder du ude, har et ærinde på Skejby Sygehus, er på kursus eller har brug for genhusning
- så er athome apartments stedet for dig. 

athome apartments er opført som et særdeles attraktivt alternativ til dyre hotellejligheder. 
Uden depositum og med fleksibel lejeperiode.

Beliggenheden – midt i Business Park Skejby – som nabo til Skebjy Universitetshospitalet
og Letbanen gør det hverdagen nem for alle vores gæster.

 

 

ATTRAKTIV BELIGGENHED

i Business Park Skejby

athome apartments

tilbyder velindrettede og komfortable lejligheder / pendlerværelser til alle, der har behov for et midlertidigt bolig en kortere eller længere periode. 

Arbejder du ude, har et ærinde på Skejby Sygehus, er på kursus eller har brug for genhusning - så er athome apartments stedet for dig.

athome apartments er opført som et særdeles attraktivt alternativ til dyre hotellejligheder. Uden depositum og med fleksibel lejeperiode.

Beliggenheden – midt i Business Park Skejby – som nabo til Skejby Universitetshospitalet og Letbanen gør det hverdagen nem for alle vores gæster.

HVORFOR ATHOME APARTMENTS?

athome apartments tilbyder mere plads, komfort og privatliv end det, du kender fra et traditionelt hotel. Lejlighederne er designet og opført til alle, der har brug for en midlertidig bolig.

athome apartments er fuldt møblerede lejligheder med en hjemlig atmosfære og alle nødvendige faciliteter. Der er et fuldt udstyret køkken, stue, soveværelse, bad samt egen altan eller terrasse, og du har fri Wi-Fi.

Bor du hos athome apartments, har du desuden gratis parkeringsplads, adgang til gratis fitness og vaskeri samt mulighed for at tilkøbe serviceydelser som fx. rengøring.

I bygningen findes også loungeområder med TV, hvor der er mulighed for at holde møder og i kælderen fider du bordtennis, poolbord og cykelkælder samt aflukkede depotrum.

Vi har gjort det nemt for dig at benytte vores athome apartments. Du booker opholdet online, hvor du også kan tilkøbe nogle af vores mange serviceydelser.

Ved ankomst får du adgang til bygningen ved hjælp af din personlige athome apartments-kode. I kælderen henter du dit nøglesæt til lejligheden i de opstillede nøglebokse, hvortil du har fået udleveret en kode. Når du rejser afleverer du igen nøglesættet i boksen.

Hvis du har praktiske problemer under dit ophold, kan du kontakte vores facility crew, som altid står klar til at hjælpe. Læs mere under Serviceydelser

athome apartments kan benyttes af forretningsfolk, sundhedspersonale, forskere og private. Flere firmaer har også deres egne lejligheder, der står til rådighed for ansatte og gæster.

 

athome apartments tilbyder mere plads, komfort og privatliv end det, du kender fra et traditionelt hotel. Lejlighederne er designet og opført til alle, der har brug for en midlertidig bolig.

athome apartments er fuldt møblerede lejligheder med en hjemlig atmosfære og alle nødvendige faciliteter. Der er et fuldt udstyret køkken, stue, soveværelse, bad samt egen altan eller terrasse, og du har fri Wi-Fi. Bor du i athome apartments er der gratis p-plads, adgang til fitnesscenter og vaskeri samt mulighed for at tilkøbe serviceydelser.

Vi har gjort det nemt for dig at benytte vores athome apartments. Du booker opholdet online, hvor du også kan tilkøbe nogle af vores mange serviceydelser.

ATTRAKTIV BELIGGENHED


athome apartment er nabo til et letbanestop i Business Park Skejby, som har otte afgange i timen ind mod Aarhus C.

Få minutters gang fra athome apartments ligger hovedindgangen til Det nye Universitetshospital Skejby.

Tæt ved finder du også Danmarks Radio, Journalisthøjskolen og VIA University College.

Derudover kører der adskillige bybusser fra området, der er gode forbindelser til motorvej, og der er kun 10 minutters kørsel til Aarhus C.

Ankommer du til athome apartments i bil, har du også egen, overvåget p-plads.

Attraktiv beliggenhed

athome apartments er nabo til letbanestoppet i Business Park Skejby, som har otte afgange i timen ind mod Aarhus C.

Se køreplan her: 

https://www.midttrafik.dk/dine-rejsemuligheder/letbanen/koreplaner-l1-og-l2/

_____

Få minutters gang fra athome apartments ligger hovedindgangen til Det nye Universitetshospital Skejby.

_____

Tæt ved finder du også Danmarks Radio, Journalisthøjskolen og VIA University College. Derudover kører der adskillige bybusser fra området, der er gode forbindelser til motorvej, og der er kun 10 minutters kørsel til Aarhus C.

Ankommer du til athome apartments i bil, er der gratis p-plads.

athome apartments

Adresse
Hedeager 38
8200 Aarhus
Denmark
Rutevejledning
Telefon
+45 71 99 29 94
E-mail

DIT HJEM, NÅR DU ER UDE!

Hent vores brochure

Hent vores brochure, hvor du kan læse alt om athome apartments, og hvad vi kan tilbyde dig.

Du kan se billeder af lejlighederne, serviceydelser og priser.